Kunststof dakbedekking met 15 jaar garantie!

 

Kunststof dakbedekking op Project Poppenbouwing Geldermalsen, 3.100 m2

Wij hebben het bedrijfsverzamelgebouw met kantoor gerenoveerd. Hierbij is over de bestaande dakbedekking een scheidingslaag gelegd en daarna voorzien van onze kunststof dakbedekking HORAPLAN 400/D®, met 15 jaar garantie!

Tevens hebben wij onze valbeveiliging aangebracht, bestaande uit losse borgingspunten, pendulesteunen en een markering van het veilige gebied.

 

Heeft u interesse in kunststof dakbedekking?

Neem direct contact op -->

 

 

Van Horssen BV maakt kunststof dakbedekking op uw platte-, hellende- en gebogen daken, zowel voor bedrijf als particulier. Er is niet gauw iets te groot of te klein. Wel zorgen wij altijd voor een goed eindproduct, waar u vele jaren droog onder kunt wonen of werken

Of het nu gaat om een dakkapel, een garage, een bedrijfshal, een school, een verzorgingstehuis alles is mogelijk. Wij denken in het gehele traject met u mee, om tot een perfect eindresultaat te komen. Daarom ook: kunststof dakbedekking, aangebracht door Van Horssen BV.

Kwaliteit, onze dakbedekking, Horaplan 400/D®, is volledig UV-bestendig. Tevens is zij voorzien van een hoogwaardige polyester inlage van 5/5 draden per cm. Met elkaar staat dit garant voor een lange levensduur.

Renovatie, Veelal hoeft de oude bitumineuze dakbedekking niet te worden gesloopt. De aanwezige oneffenheden worden gladgestoken. Hierna wordt een polyester scheidingsvlies aangebracht, zodat de kunststof dakbedekking niet in aanraking komt met de bitumen. Als laatste wordt de dakbedekking uitgerold, gericht en mechanisch vastgezet in de ondergrond. De naden worden onderling thermisch aan elkaar gemaakt met hete lucht, zodat een homogene verbinding ontstaat.

 

Kunststof dakbedekking op Project Zaltbommel, 2.785 m2

Het dak van de fustloods is door ons voorzien van kunststofdakbedekking Horaplan 400/D®. Tevens zijn de koepels van de lichtstraten vernieuwd en hebben wij een permanent veiligheidssysteem aangebracht, bestaande uit een kooiladder om veilig het dak te kunnen betreden en rondom het dak een veiligheidslijn.

 

 

 

 


Kunststof dakbedekking op Project Den Bosch, 600 m2
Onderstaand bedrijfspand is door Van Horssen dakbedekking voorzien van kunststof dakbedekking. Over de bestaande bedekking is een polyester scheidingslaag gelegd en hierop onze kunststof dakbedekking. Rondom is een nieuwe plastisol daktrim gemonteerd, waar de dakbedekking op is vast geföhnd.

Voor het veilig plaatsen van een ladder is een ladderopstelbeugel gemonteerd.

Weer een tevreden klant met een 'Van Horssen dak'.

 

 

Kunststof dakbedekking op Project garage-aanbouw te Delwijnen

Deze garage-aanbouw voorzien van onze kunststof dakbedekking met 15 jaar garantie. De bestaande bedekking is niet gesloopt, wat voor een aanzienlijke kostenbesparing zorgde. Onze vakmensen hebben de afvoer verdiept, zodat er veel minder water op het dak zal blijven staan. Weer vele jaren droog onder dak.

 


 

Kunststof dakbedekking op Project Schellevis beton Dussen, 6.350 m2

Het dak en een gedeelte van de zijkant van deze betonfabriek was bedekt met stalen geprofileerde platen. De beplating wordt door ons gesloopt en afgevoerd, evenals de onderliggende isolatie met houten balken. Op het staaldak wordt door ons een dampremmende laag en isolatie gelegd. Hier overheen brengen wij onze kunststofdakbedekking Horaplan 400/D® aan. Om het geheel zoveel mogelijk op het bestaande dak te laten lijken worden 'roeven' aangebracht. Het geheel vormt niet alleen een hoge kwaliteit, maar ook een esthetisch hoogtepunt.

 

Links ziet u de oude situatie en rechts de nieuwe situatie

 

Kunststof dakbedekking op Project woonhuis Gameren, 50 m2

De bestaande bedekking is door ons gesloopt en afgevoerd. Hierna is over de houten ondergrond een dampremmende laag aangebracht met hierop PIR-isolatie. Hierdoor wordt bespaard op de energiekosten. Over de isolatie is onze kunststof dakbedekking aangebracht. Op de dakrand is een daktrim geplaatst, waarop de dakbedekking is vastgeföhnd. Ook zijn verschillende lichtkoepels geleverd en waterdicht ingewerkt. Een tevreden klant met een 'VAN HORSSEN DAK' en 15 jaar garantie!