Schuifzeilen

Van Horssen BV, zeilmakerij levert en monteert schuifzeilen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van goede materialen. Kwaliteit is het uitgangspunt, om, voor u als klant, te zorgen voor een plezierig, dagelijks gebruik, en dat voor vele jaren.

De benodigde hulpmaterialen voor schuifzeilen, zoals rails, runners, spanpijpen, afdekrubbers zijn standaard op voorraad.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van de schuifzeilen van Van Horssen BV uit zich op verschillende manieren. Links op de foto ziet u dat de onderbanden van de spangespen los hangen, wat streepvorming geeft op de zeilen. Op de middelste foto laten wij zien dat het anders moet en ook kan. De rechterfoto geeft aan wat er gebeurt als er geen bovenband met afdekkapje wordt gebruikt om de RVS spangesp vast te zetten.

 

Geîsoleerde schuifzeilen

 

 

Schuifzeilen in twee kleuren

 

 

Anti-vandalisme

Ook verzorgt Van Horssen BV anti-vandalisme doek, wat aan de binnenzijde van het schuifzeil wordt gemaakt. Hiervoor is het voor het dievengilde bijna niet mogelijk om uw schuifzeilen kapot te snijden, en in te breken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.